Ce au găsit doi bărbați în interiorul unui pepene de 130 de kilograme. Au filmat totul

de: Ana Anițoiu
05 07. 2023

Doi agricultori au tăiat un pepene verde cu greutatea de 130 de kilograme și au fost surprinși de felul în care arăta acesta în interior. Momentul a fost filmat, iar imaginile video au devenit virale pe rețelele sociale.

Cum arăta interiorul pepenelui uriaș

După cum se vede în imaginile video, pepenele monstruos cu greutatea de 130 de kilograme avea o gaură în interiorul său, miezul său, de culoare deschisă, fiind desprins în centru.

Cei doi agricultori au filmat uriașul pepene cu coajă verde și miez roșu, iar numărul curioșilor n-a fost deloc mic. Imaginile au devenit repede virale pe rețelele sociale, conform ro-viral.video.

Avertismentul specialiștilor referitor la consumul corect de pepene

Specialiștii în nutriție au emis un avertisment referitor la consumul corect de pepene. Aceștia susțin că cel mai bun moment pentru a-l mânca este în jurul orei 12 – 13, atunci când digestia este la un nivel optim.

Conform nutriționiștilor, chiar dacă este plin de nutrienți, inclusiv antioxidanți și vitaminele A și C, și are numeroase beneficii pentru sănătate, pepenele nu ar trebui să fie consumat seara, pentru că poate întârzia procesul de digestie atunci când organismul este inactiv.

Atunci când este consumat la ora corectă, pepenele roșu contribuie la menținerea sănătății aparatului digestiv, datorită apei și fibrelor pe care le conține.

În plus, dacă este consumat cu moderație, pepenele ajută la menținerea hidratării, la reglarea temperaturii corpului, și prin urmare la funcționarea normală a organelor, aportul de nutrienți către celule și energizarea organismului.

Cel mai straniu mod de a mânca pepene roșu

Dacă cei doi agricultori au impresionat o lume întreagă cu pepenele de 130 de kilograme, o altă senzație pe rețelele sociale a fost făcută de cel mai straniu mod de a mânca pepene roșu, la care puțini oameni s-ar gândi.

Mai exact, un pasionat de grătar s-a gândit să transforme pepenele roșu dintr-un desert, cum este considerat de cele mai multe persoane, într-o garnitură. Astfel, a feliat pepenele și l-a pus pe grătar până când s-a rumenit puțin pe ambele părți. Apoi, a adăugat zeamă de lămâie și pătrunjel proaspăt.

Alții au făcut chiar ”pizza de pepene”. Mai exact, au tăiat pepenele transversal, astfel încât să obțină un ”blat de pizza”. Ca topping au adăugat frișcă, înghețată și căpșuni sau alte fructe tăiate mărunt.